Welkom op de webshop van Just Daisy!

Waar ben je naar op zoek?

Het merk Batida in onze webshop kopen

Nieuwste collectie
Verscheidene merken
Gepersonaliseerd advies

Ben je op zoek naar kleding van Batida via de webshop? Dan moet je niet verder zoeken. Bij Just Daisy in Diepenbeek of in de webshop vind je namelijk de leukste kleren van het Griekse merk Batida. De kwaliteit van deze kleding is alom bekend en je vindt voor elk seizoen wel een kledingstuk.

Heb je vragen over een kledingstuk of wil je meer informatie?

NEEM CONTACT OP

Bekijk alle kleren van Batida in onze webshop

Zoek je naar kledingstukken die vrouwelijk, kwalitatief en heel mooi zijn? De kleren van Batida die je kan vinden in onze webshop, hebben dat allemaal en meer. Het merk biedt een volledige en stijlvolle collectie. Je vindt er T-shirts, broeken, jurken en nog zoveel meer. Omdat je de stijl van Batida leuk vindt, zal je zeker ook vallen voor het speelse K-Design. Deze zijn zeker ook de moeite om eens te bekijken.

Ontdek deze collectie in onze winkel

Ben je benieuwd naar wat we jou nog meer te bieden hebben, zoals het merk Tramontana? Bekijk dan de lookbooks van al de merken die we aanbieden. Daar vind je onder andere het merk Senso en de collectie van Batida die te verkrijgen zijn in onze webshop. Ontdek snel deze speelse collectie! Contacteer ons via het nummer 011/33.35.23 of stuur een e-mail naar info@justdaisy.be.

Gratis verzending vanaf 90€

Retourneren binnen de 8 dagen

OPENINGSUREN :

Doorlopend van 10u tot 18u

Zondag & maandag gesloten