Welkom op de webshop van Just Daisy!

Waar ben je naar op zoek?

Batida-zomercollectie

Nieuwste collectie
Verscheidene merken
Gepersonaliseerd advies

Ben je op zoek naar een webshop die de Batida-zomercollectie verkoopt? Dan moet je niet verder zoeken. Bij Just Daisy in Diepenbeek of in de webshop vind je namelijk de leukste kleren van het Griekse merk Batida. De kwaliteit van deze kleding is alom bekend en je vindt voor elk seizoen wel een kledingstuk.

Ben je niet zeker over een maat bij een bepaald kledingstuk?

Neem contact met ons op

Bekijk onze mooie Batida-zomercollectie

Zoek je naar kledingstukken die vrouwelijk, kwalitatief en heel mooi zijn? De Batida-zomercollectie is dat allemaal en meer. Je kan langskomen in onze winkel in Diepenbeek, maar we bieden de collectie ook online aan. Vind je de zomercollectie leuk? Dan zal je blij zijn om te horen dat ze ook een wintercollectie aanbieden. Het merk biedt een volledige collectie. Je vindt er T-shirts, broeken, jurken en nog zoveel meer. Omdat je de stijl van Batida leuk vindt, zal je zeker ook vallen voor het speelse K-Design.

Ontdek deze zomercollectie in onze winkel

Ben je benieuwd naar wat we jou nog allemaal te bieden hebben? Bekijk dan de lookbooks van al de merken die we aanbieden. Daar vind je onder andere het merk Senso en de Batida-zomercollectie. Ontdek snel deze speelse collectie! Contacteer ons via het nummer 011/33.35.23 of stuur een e-mail naar info@justdaisy.be.

Gratis verzending vanaf 90€

Retourneren binnen de 8 dagen

OPENINGSUREN :

Doorlopend van 10u tot 18u

Zondag & maandag gesloten