Welkom op de webshop van Just Daisy!

Webshop met Leo & Ugo

 Tweewekelijks een nieuwe collectie
Verscheidene merken
Gepersonaliseerd advies

Ontdek het uitgebreide aanbod van Leo & Ugo in onze webshop. Wij bij Just Daisy zijn een enorme fan van dit Franse modelabel en kunnen niet anders dan enkele schitterende stukken te verkopen in onze webshop en fysieke winkel in Diepenbeek. Neem zelf een kijkje en bestel je favoriete kledingstukken online.

Heb je vragen over onze Leo & Ugo webshop? 

NEEM CONTACT OP

Stijlvolle, eenvoudige stukken van Leo & Ugo in onze webshop

De kleren van Leo & Ugo uit onze webshop zijn de perfecte aanvulling in je kleerkast. Leo & Ugo staat vooral bekend om zijn eenvoudige, maar stijlvolle stukken. Vooral hun gebreide dameskleding steekt er met kop en schouders bovenuit. Ze zijn van een hoge kwaliteit en hebben schitterende subtiele details. Wanneer je bij ons online een pull van Leo & Ugo koopt, kies je niet alleen voor warmte en comfort tijdens de koudere dagen, maar ook een vleugje elegantie en klasse die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Met hun verfijnde breitechnieken, luxueuze stoffen en unieke details, overstijgen de pulls van Leo & Ugo die je online kan kopen de standaarddefinities van breiwerk. Als je het aanbod van Leo & Ugo bekijkt in onze webshop, merk je meteen dat de kleren al je vrouwelijkheden accentueren en je daardoor een elegante sensualiteit laten uitstralen. Als je graag nog wat pit toevoegt in je outfit, kan je je kledingstuk van Leo & Ugo bijvoorbeeld combineren met Ana Alcazar. Het grote voordeel aan onze webshop is namelijk dat je alle merken die wij verkopen perfect kan combineren.

Omarm je sensuele vrouwelijkheid

Wil je graag kleren van Leo & Ugo online bestellen? Bekijk dan het ruime aanbod van Leo & Ugo in onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel in Diepenbeek. Daar staan we ook voor je klaar om outfit te creëren uit ons lookbook en je echt te laten stralen. Waar wacht je nog op? Plaats je bestelling of kom langs!

Gratis verzending vanaf 90€

Retourneren binnen de 8 dagen

OPENINGSUREN :

Doorlopend van 10u tot 18u

Zondag & maandag gesloten