Welkom op de webshop van Just Daisy!

Waar ben je naar op zoek?

Ana Alcazar-lentecollectie

Nieuwste collectie
Verscheidene merken
Gepersonaliseerd advies

Zoek je naar een winkel dat de Ana Alcazar-lentecollectie verkoopt? Dan zit je goed bij ons. Just Daisy in Diepenbeek verkoopt altijd de nieuwste collectie. Je vindt het zowel in onze fysieke winkel als in onze webshop. De moderne kleding, zal je altijd verrassen. Je vindt vast en zeker je favoriete modieuze stuk.

Ben je niet zeker over een maat bij een bepaald kledingstuk?

Neem contact met ons op

Bekijk de prachtige en lichte snitten van de Ana Alcazar-lentecollectie

In de Ana Alcazar-lentecollectie worden originele en frisse concepten en snitten verwerkt. De focus ligt vrouwelijkheid houden met pit. Je kan van dit merk transparantie en kwaliteit verwachten als je hun kleding koopt. Ze werken met interessante materialen, die op een creatieve manier verwerkt en gecombineerd wordt. De tops van dit merk kan je ook uitstekend combineren met de broeken van Para Mi. Zo draag je altijd originele en mooie kledingstukken. Als je fan bent van de elegante modelijn, raden we je ook aan om een kijkje te nemen bij het merk Rinascimento. Ben je toch op zoek naar iets sportiever? Dan is de collectie van Senso hier perfect voor.

Ontdek deze prachtige lentecollectie in de webshop

Wil je graag weten welke acties er lopen in onze winkel in Diepenbeek of online? Bekijk dan zeker ons laatste nieuws. Zo heb je potentieel korting op de Ana Alcazar-lentecollectie, maar ook op de herfstcollectie van Atmos. Ontdek je favoriet stuk en bekijk de collectie! Neem contact op met ons via het nummer 011/33.35.23 of e-mail naar info@justdaisy.be.

Gratis verzending vanaf 90€

Retourneren binnen de 8 dagen

OPENINGSUREN :

Doorlopend van 10u tot 18u

Zondag & maandag gesloten